carolaendaan.reismee.nl

Las Vegas dag 3

Daan had s'morgens nog steeds last van zijn oog en de dokter had gezegd dat hij dan terug moest komen. Zo gezegd, zo gedaan en de dokter (die overigens erg aardig was) keek weer in Daan zijn oog. De beschadiging was niet erger geworden, maar ook niet veel minder en Daan kreeg antibiotica druppels mee om te voorkomen dat hij een onsteking zou krijgen. Het zou binnen een paar dagen over moeten zijn. Toen liep de dokter even naar achteren om nog iets voor Daan te halen. Hij kwam terug met een plastic oog en zei: 'alsjeblieft dit is voor als je andere oog het niet meer doet'. Haha wat een humor he die Amerikanen! We konden er natuurlijk wel om lachen. Daan had weer een Homer Simpson T-shirt aan en daar konden zij dan weer om lachen.Hilariteit alom dus.

Na het doktersbezoek zijn we doorgereden naar de hectiek van Las Vegas, om daar een tussenstop te maken. De rit naar LA zou anders te lang zijn. Deze keer zijn we eerst naar het outlet center gegaan, waar ook Daan een mooi horloge heeft gekocht van een fractie van de prijs waar je het in Nederland voor zou kopen. Die was dus heel gelukkig en zijn oog deed meteen minder zeer

Wink

Deze keer verbleven we in het Excalibur Hotel, een soort van sprookjeskasteel. Het was wat fris, dus zijn we deze keer niet gaan zwemmen. We hebben wat gegokt (eerst verloren, daarna weer teruggewonnen, daarna weer gedeeltelijk verloren) en toen zijn we aangeschoven bij het ronde tafel buffet. Wel een buffet gezien, maar geen ronde tafel. Ook geen ridders. Wel een hoop heksen hahaha.

Daarna zijn we vertrokken naar Fremont Street. Wat ik daar meemaakte lijkt op een slechte LSD trip:

Ik liep over een stukje weg van ongeveer een 800 meter. Onderweg waren verschillende jaren 80 rockbands aan het spelen en stonden er schaarsgeklede vrouwen te dansen op de bar. De weg was voldoende verlicht om het vanaf de maan te zien. Onderweg kwam ik in willekeurige volgorde Batman tegen, Catwoman, Spiderman, Hello Kitty, de Smurfen, een gladiator, verschillende cowboys een alien en een slangenmens. Het werd ineens donker en in de lucht boven me onweerde het, toen zag ik Freddy Mercury aan de hemel verschijnen. Door de lucht zweefden mensen aan een touwtje door de straat.

En mensen ik zweer je er is geen woord van gelogen: Alles kan in Vegas! Ik had niet eens gedronken.

We zijn rond middernacht weer naar het Excalibur vertrokken waar we nog wat popcorn hebben gekocht. Daarna zijn we rond 1.30 gaan slapen. Met Daan zijn oog ging het weer een stuk beter. Morgen op weg naar LA en dat is onze laatste bestemming hier in Amerika. Maar voor nu gaan we nog even genieten. Groetjes!