carolaendaan.reismee.nl

Los Angeles

Vandaag zijn we in Los Angeles aangekomen. Dat is een grote stad zeg! En ook heel mooi. Vooral Mulholland Drive en Rodeo Drive

Wink

We hebben een hollywoodtour gedaan en hebben gezien waar Jack Nicholson woont, waar Tom Cruise woont, Larry King, Christina Aguilera, Justin Timberlake etc. etc. En we hebben ook het gastenverblijf van Robbie Williams gezien. Allemaal geen bescheiden huisjes kan ik je zeggen!! Er ligt helemaal niets op de grond van troep of zoiets. De meneer van de tour vertelde dat Simon Cowell (van de Amerikaanse Idols) zelf een tuinman inhuurt om grassprietjes die een iets andere kleur hebben te verwijderen uit het gazon. Tja... Behalve de kinderen van Larry King (die talkshow host met de grote bril) hebben we geen celebrities gezien helaas. Het is namelijk Memorial Day Weekend. Een soort van dodenherdenking. Alle Amerikanen hebben een lang weekendje vrij en dan gaan ze naar hun buitenhuisjes op de Bahama's...

We zijn na de hollywood tour nog even over hollywood boulevard gelopen en de walk of fame gezien. De voetstappen van heel bekend Amerika. Ik heb zelfs in de voetsporen van Frank Sinatra gestaan! En ook niet onbelangrijk, van Harry Potter en co (Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson). Het is een heel apart gevoel om te beseffen dat op een paar kilometer afstand bijvoorbeeld Joaquin Phoenix gewoon in zijn huis een kopje koffie zit te drinken.

Vanavond zijn we een klein stukje gaan lopen over Santa Monica boulevard. Het hotel is super en we hebben een upgrade gehad. We hebben een onwijsgrote en luxe kamer met zeezicht en op het moment dat ik dit typ kan ik vanuit het raam van onze kamer (waar een bescheiden balkonnetje aan vast zit) het reuzenrad van de Santa Monica Pier zien. Het licht schijnt in allerlei verschillende kleuren en ziet er leuk uit.

Morgen de laatste dag van de vakantie. We gaan smorgens naar het strand en morgenmiddag gaan we naar Suzanne, het nichtje van Daan. Zij zal ons nog wat dingen laten zien in de stad. En het is natuurlijk sowieso erg leuk om iemand die zo ver weg woont te bezoeken!

mama ans

doe Suzanne de groeten!

mama ans

Kan je het vluchtnummer doorgeven? Ik kan dan kijken of het vliegtuig vertraging heeft. Tot ziens mama.

ome wim en tante Diny

Ook weer een reuze interessante stad L.A,
nog even een bezoekje afleggen, en dan zit het er weer op voor jullie.
Geniet er nog even van en wij wensen jullie een goede reis terug naar huis toe en tot ziens.
groetjes van ons.