carolaendaan.reismee.nl

Los Angeles dag 2

Gisteren zijn we naar Venice Beach geweest, een leuke boulevard met hoge palmen. Ook 'muscle beach' is hier en vanwege memorial day was er een bodybuilding wedstrijd. Ik heb nog nooit zoveel spray tan gezien, de mensen zijn gewoon oranje hahaha!

Ik heb eeb soort klarinet/saxofoon gekocht daar. Het waren zelf gefabriceerde dingen met een saxofoon mondstuk en het kostte haast niets, dus een leuk souvenir dacht ik zo.

S' Middags zijn we naar Daan zijn nicht en haar gezin gegaan. We zijn lekker in het park gaan zitten met zijn allen en hebben bijgekletst. Daarna Thais gegeten bij hun thuis. Supergezellig!

Daarna hebben we de koffers ingepakt en zijn we naar bed gegaan.

Gisterenmorgen zijn we vroeg gaan vliegen en toen we in Nederland aankwamen was het de volgende morgen. We hebben dus een dag gehad die tien uur korter was. En nu zijn we weer thuis nadat we bij mama Ans een broodje hebben gegeten en koffie hebben gedronken. Thuis staat de tuin er weer mooi bij (afgezien van het onkruid dat er de komende dagen uitgehaald gaat worden) en er staat een mooi bloemetje op tafel van pa Ad en ma Marja. Erg lief allemaal.

Het was een geweldige vakantie, maar het voelt dan toch ook weer heel prettig om thuis te komen! Bedankt voor het volgen van onze verhalen en het achterlaten van de leuke reacties. Jullie waren er een beetje bij op vakantie voor ons gevoel. We zullen elkaar binnenkort snel weer 'live' zien!

xxx jes Carola en Daan

Kelly